VALİ DENİZ, DAMAL'DA MUHARREM ORUCU İFTARINA KATILDI

DERNEKLER 2.11.2014 17:25:19 0
VALİ DENİZ, DAMAL

Vali Ahmet Deniz, Muharrem ayı dolayısıyla Damal Kaymakamlığı tarafından Cem Vakfı’na ait Cem Evi’nde hazırlanan iftar programına katıldı. Programda ki konuşmasında birlik, beraberlik ve sevginin önemine vurgu yapan Vali Deniz, “Böylesine özel bir o kadar da güzel bir günde siz sevgili canlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

İftar programına Vali Deniz yanı sıra, Damal Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner,  kurum müdürleri, Cem Vakfı üyeleri, Damal ilçesinin ileri gelenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Vali Ahmet Deniz, “Bu güzel ve mübarek muharrem akşamında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Coğrafyamız, Mevlana’nın, Yunus Emre’nin, Hacı Bektaş Veli’nin barış, kardeşlik ve sevgi tohumlarıyla yoğrulmuş bir coğrafyadır. Onun için o sevgi ve kardeşlik tohumları bizim yüreğimizdedir. Asırlardır bu coğrafyada bir ve bütünüz. Farklı ırk ve mezhepteki vatandaşlarımızla bir kardeşlik bağı kurmuşuz. Biz, geçmişte medeniyetler kurmuş bir imparatorluğun yaşadığı coğrafya üzerinde yaşıyoruz. Bizim varlığımızın en temeli ise sevgi ve hoşgörüdür. Sevgisiz hiçbir hedefe ulaşmak mümkün değildir. Dolayısıyla biz, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı sonsuza dek sağlam tutmak zorundayız. Bu duygularla, Muharrem ayının hepimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.












1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler